Rólunk

Timberland, a márkáról

A Timberland az elsőszámú eredeti és fenntartható szabadtéri öltözetet forgalmazó márka a világon. A márka 1973-ban született, mikor Sidney Swartz megalkotta a vízálló bakancsot, melyet Timberland-nek keresztelt.

A yellow boot a keményen dolgozó new englandiek számára készült, a forma és a funkció által inspirálva, nem a trendekhez és kifutókhoz igazodva. Az ehhez a felfogáshoz való hűség az élet minden területéről vonzotta az embereket.

Bármelyik Timberland üzletben is légy, a Yellow Boot még mindig kiemelkedik a márka szimbólumaként.

Az elhivatottság, hogy minőségi kültéri felszereléseket, hétköznapi viseletet és divatos, funkcionális kiegészítőket gyártson, társul a cég elköteleződésével a “jót és jól” szellemisége iránt.
Vásárlóink többet kapnak tőlünk mint bakancsot, cipőt, szandált és kabátot – az életérzést. Tetőtől talpig felkészít a modern kihívásokra, nem számít, munkába mész-e, kirándulni, vagy akár csak a városban kószálni egy napsütötte délutánon.

Szelekciónkkal szeretnénk megjeleníteni és elhozni vásárlóinknak a márka értékeit, hogy a valódi Timberland életérzésben részesülhessenek!
Üzleteinkben a legkiválóbb minőségű és legdivatosabb darabok széles skálája érhető el, teljeskörű és professzionális kiszolgálás mellett.